יום העצמאות בפתח ויקב דלתון מזמין את המטיילים והמבקרים, חובבי ואוהבי היין לחגוג את יום העצמאות בסיורים וטעימות יין. יקב דלתון פותח את שעריו ביום העצמאות בחגיגה של יינות לבנים, לקראת שנת ה-66 למדינת ישראל. היקב יפתח את שעריו ביום העצמאות ה-ביום שלישי ה-6.5.2014 בין השעות 09:00-14:00 ובמסגרת חגיגות העצמאות ביקב ייערכו טעימות יינות לבנים חדשים ויינות.
לאורך כל היום יתקיימו סיורים לקבוצות ולבודדים בין השעות 09:00-14:00 כל שעה עגולה, בהדרכת צוות ההדרכה המיוחד של היקב. הסיורים כוללים הסבר על היקב, אופן פעולתו, הסבר על הליכי הייצור תוך סיור במתקני היקב ולאורך קו הייצור (חוות מכלים, חדר חביות וחדר בקבוקים). כמו כן תתקיימנה טעימות יין במרכז המבקרים המפואר של יקב דלתון וניתן יהיה לרכוש ממיטב היינות של יקב דלתון באריזות שי.
יקב "דלתון" נוסד ב-1995, כיקב בבעלות משפחתית מראשוני היקבים אשר קמו באזור מרום הגליל הידוע בנופו הציורי ובאדמתו הפורייה. טרואר ובית הגידול המקומי מספק את המיקום הטוב ביותר בישראל לגידול גפנים. יקב דלתון הנו יקב מודרני, המייצר ב-85,000 ארגזי יין בשנה, עם מגוון יינות כגון: קברנה, מרלו, שיראז, שרדונה, ויונייה וסוביניון בלאן. סדרות היקב הן- סדרת כנען, סדרת דלתון D, סדרת עלמה וסדרת הרזרב. כמו כן, היקב מייצר גם יינות עונתיים ויינות מיוחדים: מירון סינגל ויניארד, פטיט סירה, זינפנדל, מוסקאטו בלנדים ועוד.
מחיר סיור לאדם- 15 ₪, לאדם בקבוצה- 10 ₪
ליצירת קשר עם מרכז המבקרים ביקב דלתון: 04-6987683 שלוחה 3.