כולם כבר יודעים שפאב "בית המרזח" הוא ללא ספק אוטוריטה בתחום הבירות , אבל מה שלא כולם יודעים הוא שמעבר למגוון הבירות הנרחב שתוכלו למצוא שם, גאווה נוספת, לא פחות מפוארת, אשר בולטת במקום היא וויסקי על סוגיו השונים. החודש מוקדש לכל חובבי הוויסקי למיניהם.
ב"בית המרזח" קיימים מעל למאה שישים סוגים שונים של וויסקי, ביניהם תוכלו למצוא מהדורות מיוחדות שחלקן אף אינן מיוצרות יותר בעולם. לא צריך להיות חובב וויסקי גדול בשביל להיוותר פעור פה לנוכח האוסף המרשים שיש בפאב, שלא נדבר על בעלי קשר מיוחד לתחום.
למה וויסקי?? ב"בית המרזח" מספרים על רוברט ברנס (משורר לאומי סקוטי), שנחשב כמתווה דרך בתחום האלכוהול וכמי שהעלה את הוויסקי הסקוטי על המפה, יצר והתווה את המושג שתייה חברתית, צריכת אלכוהול שיש בה גם גוון תרבותי- רוחני. הוא שתה בכדי לחוות את שמחת החיים, ליהנות מהדברים הקטנים והפשוטים שעושים טוב על הלב ותמיד, אבל תמיד שתה עם חברים.
כהמשך למסורת של ברנס ועם המון כבוד למשקה מחכים לכם במקום הרבה פינוקים.
אז איך זה בעצם יעבוד?
במהלך חודשים פברואר ומרץ, בכל ימות השבוע, יוגש לקהל הלקוחות תפריט מיוחד המציע מחירים אטרקטיביים במיוחד על למעלה מעשרה סוגי וויסקי נבחרים, כאשר ההטבה העיקרית היא במחירי מנות הוויסקי (בכוס אולד פאשן המקורית והטובה), כמו שנהוג לשתות ברוב המקומות בעולם. כמו כן, במהלך התקופה ייהנו אורחי המקום מהנחה משמעותית על כל סוגי הוויסקי המוצעים במקום (בימים א'-ד', מחירי מנה בלבד).
אז כמו שאמר ג'ורג' ברנס: "אני אוהב לשיר ואני אוהב לשתות וויסקי. רוב האנשים מעדיפים לשמוע אותי שותה וויסקי". מחכים לכם…
"בית המרזח"
כתובת: אזור תעשייה רמת ישי